AKTUELNO

Svi pričaju o njoj!

Princ Hari i Megan Markl čine par o kojem poslednjih dana bruji ceo svet. Razlog tome je što su njih dvoje odlučili da se odvoje od kraljevske porodice i postanu "finansijski nezavisni", ali i da vode život na drugačiji način od onog koji diktira svet monarhije u Velikoj Britaniji.

Foto: Tanjug AP/John Stillwell/Pool Photo

Mnogo se spekulisalo o tome šta je razlog zbog kog su se oni odlučili na ovaj korak, a javnost je najviše osudila Megan za to. Naime, mnogi smatraju da je upravo ona ta koja je "naterala" princa Harija da se odvoje od porodice jer nije mogla da podnese život u kraljevskoj porodici. No, postoje i oni koji veruju da je ona, u suštini, dobra osoba, a to je želela da dokaže i jedna njena obožavateljka.

Foto: Tanjug

Naime, na Tviteru kruži snimak koji je upravo obožavateljka Megan Markl okačila, a na kom nekadašnja glumica prekida intervju kako bi nju zagrlila i pritom objašnjava da se njih dve znaju preko Tvitera i da je tako znala da će ta devojčica biti u publici.

Ovaj snimak ima preko 100 hiljada pregleda, a da li je zaista Megan ovakva i u stvarnom životu, kao na snimku, procenite sami.

Autor: N. Vujčić

#Megan Markl | Meghan Markle

'