AKTUELNO

Srećne vesti pevačica je objavila na društvenim mrežama.

Iako iza sebe ima dva propala braka, čini se da u njenom slučaju zaista važi "treća sreća".

Nakon razvoda od Ešlija Kola i Žan-Bernarda Fernandez-Versinija, Šeril Kol konačno je pronašla sreću sa deset godina mlađim Lijamom Pejnom, članom grupe "One Direction", a pre tri dana postali su roditelji.

Šeril, iako jedna od najvećih britanskih zvezda, uspela je da čak osam meseci krije trudnoću, a sada je uspela da tri dana sakrije od medija da se porodila.

Ona je pre tri dana u privatnoj londosnkoj klinici na svet donela sina, a uz nju je bio i Lijam.

Da je rodila sina, objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

- U sredu, 22. marta, Lijam i ja smo postali roditelji neverovatno lepog i zdravog sina, koji izgleda kao san. Iako i dalje nema ime, ukrao nam je srce. Svi smo se zaljubili u njega i presrećni smo zbog njegovog dolaska. Srećan Dan majki svim majkama širom sveta. Od danas, pa zauvek, ovaj dan ima posebno značenje za mene - napisla je Šeril uz fotografiju Lijama koji u naručju nosi sina.

Istu fotografiju podelio je i Pejn na svom profilu na ovoj društvenoj mreži, uz ništa manje emotivnu poruku.

- Moji bliski prijatelji i porodica znaju da retko kad ostanem bez reči... Vau! Presrećan sam zbog dolaska sina na svet, to je trenutak koji neću zaboraviti do kraja života i najdraže sećanje do sada. Osećam strahopoštovanje prema ovoj neverovatnoj majci i kako je podnela sve ovo, zaista mi je ostvarila snove. Osećam se blagosloveno. Srećan Dan majki svima - napisao je Lijam.

Šerilini prijatelji tvrde kako je trudnoću držala u tajnosti jer nije htela da urekne sreću, nakon niza ljubavnih promašaja.

Autor: M. Đ.

#Dete

#Lijam Pejn

#Porođaj

#sin

#Šeril Kol

'