AKTUELNO

I dalje veruje u ljubav!

Pevačica Ljupka Stević i dalje je u žiži skandala i glavna je tema mnogih. Naime, nakon saznanja o preljubi i neverstvu svoj sad već bivšeg dečka Dragiše Simića, ona je, razlupala njegova dva automobila. Kako se medijska prašina podigla, i kako se iz dana u dan saznaju detalji njihove desetogodišnje romanse, ona je otkrila i nove šokantne detalje.

Foto: Instagram.com

Bio je kod mojih roditelja u Kostolcu, baš na dan kada je postao deda. Čestitali su mu na unučetu, a Dragiša im je rekao: "Bože zdravlja, dogodine ćemo Ljupka i ja dobiti ćerku ili sina". Oni su se obradovali i ozbiljno su shvatili to njegovo obećanje - rekla je Ljupka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pola grada je mislilo da sam ja Dragišina supruga. Nisam mu bila ljubavnica, jer se mi nikada nismo krili, svuda smo se zajedno pojavljivali. Uostalom, ja sam slobodna devojka, a on je taj koji ima porodicu. Nisam dozvolila da njegova žena bilo šta trpi i sve sam činila da ne dolazimo u neke neprijatne situacije sa njom... Nas dvoje smo živeli zajedno i sve delili. Žao mi je što se jedna tako lepa veza ovako ružno završila - dodaje Ljupka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka i dalje veruje u ljubav i uverena je da će pronaći muškarca kog je oduvek čekala.

Nikoga u životu nisam volela kao Dragišu... Dala sam sve od sebe da naša veza uspe, ali nije bilo suđeno. Posle svega verujem da će se pojaviti onaj pravi i da će mi se s njim ostvariti najveća želja, da postanem majka - priča pevačica.

Autor: Pink.rs