AKTUELNO

Mlada pevačica stekla je veliku popularnost i u dijaspori.

Muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" donelo je popularnost mnogim takmičarima, a među njima i atraktivnoj Sari Reljić. Ova mlada pevačica već je postala miljenica mnogih, i to ne samo u regionu, već i u dijaspori, gde je sada mnogo traženija nego ranije.

Foto: Pink.rs

Sara dobija komplimente na račun svog pevanja i izgleda, a članovi žirija aktuelne sezone "Pinkovih zvezda" saglasni su da ona ima sve predispozicije da postane velika zvezda. Na estradi je poznato već godinama da je najteže pevačima da se dokažu na slavljima u dijaspori, a to da se ona dokazala na ovom terenu pokazuju ekskluzivne fotografije koje donosi ekipa portala Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Reljićeva je juče pevala na jednom veselju u Parizu, a ruke su joj bile pune deviza koje je dobila kao bakšiš. Pošto su ovi kadrovi zabeleženi na početku Sarinog repertoara, sigurno je da je ona često morala da odlaže novac, kako bi joj ruka bila spremna da prihvati nove novčanice.

Inače, Saru će gledaoci "Pinkovih zvezda" imati priliku da vide u novoj emisiji koja se bude emitovala u subotu. Ona će tada prvi put na sceni najpopularnijeg takmičenja izvesti pesmu preminule pop dive Vitni Hjuston. Pogledajte šta vas još očekuje u novom izdanju emisije ''Pinkove zvezde''!

Autor: M.V.

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

'