AKTUELNO

Radmila nije uspela da oduševi stručni žiri, a Jelena je presudila.

Radmila Jakšić ima 12 godina i dolazi iz Aranđelovca, a večeras je bila osma takmičarka koja je nastupila u ''Pinkovim zvezdicama''. Njen izbor bila je numera Peggy Lee ''Fever''.

Goca je tokom nastupa prokomentarisala sa Jelenom Tomašević kako takmičarka ni jedan ''Fever'' ''nije ubola'', a Jelenu je to namejalo. Tržanovu je zanimalo da li je večeras mnogo stroga.

Foto: Radmila Jakšić, Foto: Screenshot

- Nisi. Super si - rekla je Jelena.

- Više nema modulacije. Nema tonalitet - prokomentarisala je Leontina tokom izvedbe.

Jelena Tomašević nije dala svoj glas, tako da je Radmila imala večeras četiri glasa.

Foto: Jelena Tomašević, Foto: Screenshot

- Goca i ja smo odlučile da ja ostanem dole. Bilo je intonativnih nestabilnosti. Najprisutnije su bile u prvom delu pesme. Pogrešna pesma za nju. Razmišljala sam da se podignem, ali padneš u nekom delu pesme. Ova pesma nije za takmičenje - iskrena je bila Jelena.

- Mala si za ovu pesmu, još si mlada. Ova je pesma koja se ne peva. Za ovu pesmu treba i gluma i veliko iskustvo. Generalna impresija nije bila za pet. Samo izaberi neku raspevaniju pesmu sledeći put - dodala je Goca.

- Sergej i Sale ne mogu od vas da dođu do reči zato ih prva i porzivam. Sergej, izvini, mora da govori Leontina sada umesto tebe - našalila se Marijana.

Foto: Marijana Mićić i Radmila Jakšić, Foto: Screenshot

- Ne znaš u koji tonalitet si na kraju otišla. Ja ovde ne mogu da ocenim pevanje. Htela sam da se spustim zbog tvojih omaški. Nikako ovakve pesme više. Biraj pesme gde možeš da pevaš - savetovala je Leontina.

- Vodila si dok si mogla, ali bila si sama. Vidi se da ti ipak znaš to da radiš - kratak je bio Ćetković.

- Bilo je smelije, opuštenije i zrelije u odnosu na prvi krug. Ostalo su već rekle moje kolege - kazao je Sale.

Autor: B. Radonić

'