AKTUELNO

Publika sa ovih prostora zavolela ju je kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Jedna od najpopularnijih turskih glumica na svojoj koži je osetila šta znači latinska izreka "Preko trnja do zvezda.". Merjem Uzerli koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" ima tešku životnu priču.

Naime, nakon završene glumačke akademije Merjem dugo nije mogla da nađe posao u struci, pa je promenila nekoliko poslova. Zarađivala je radeći u jednom kol centru, kao konobarica, prodavačica, delila čokolade u kostimu Deda Mraza...

Za kasting za ulogu sultanije Hurem čula je od prijateljice, a uslov je bio da dođe u Tursku. Iako je rođena u mešovitom braku, budući da joj je majka Nemica, a otac Turčin, ona nije dobro govorila ovaj jezik, osećala je veliki pritisak i nije verovala da će ova serija uopšte opstati.

Na veliko iznenađenje, ova uloga joj je donela veliku popularnost sa kojom ona nije umela da se nosi u samom početku. Merjem Uzerli je sve više osećala pritisak od strane javnosti i fanova. U tom periodu, počela je i da se goji, te nije mogla da kontroliše težinu. Sve to dovelo je do toga da bude veoma nesigurna u sebe. Dok su je mnogi obožavali, ona je sebe mrzela. Uskoro je pala na šarm lepog plejboja, Turčina Kana Ateša, koji ju je zaveo kao i desetine devojaka pre nje, a kad je zatrudnela, on ju je ostavio.

- Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila- istakla je.

Hurem se u februaru 2014. godine porodila i na svet doneća ćerkicu Laru. Tada joj se ceo život okrenuo na bolje. Uz ćerkicu se izborila se sa problemima, a sada se pojavila na Filmskom festivalu u Kanu gde je Merjem je zablistala i oduševila sve prisutne.

Pink.rs

#Merjem Uzerli

#glumica

#serija

'