AKTUELNO

Pevačice su shvatile da imaju veliki problem.

Stanimir Cakić (18) iz Velike Seljanice i Pavle Sekulić (29) iz Podgorice večeras su pokušali da se izbore za naklonost žirija pesmom "Poslednji boem", koju u originalu izvodi Šeki Turković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stanimir standardno peva predivno i ovo je tako sašio. Pavle peva nešto savim drugo, ja koliko znam, ovo nije njegov fazon. To se čulo da je Stanimir u svom fahu - prokomentarisao je odmah Šaban.

- Stanimir uvek izabere pravu pesmu i otpevao ju je sa puno emocija - rekla je Dara i iskritikovala Pavla što je pesmu otpevao "u zabavnjačkom fazonu".

- Nije Stanimir birao pesmu, pa da je jednom legla, drugom nije. Iskreno rečeno, meni se više dopada kako je Pavle otpevao, jer ako pogledamo od početka sve, Pavle može i ovo da peva i ono - rekla je Zorica i zamerila Pavlu samo zbog falša u prvom refrenu, zbog čega je odlučila da glasa za Stanimira.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mogu li da povučem ono sa početka emisije da ste mi nedostajali, jer dolazimo stvarno do velikog problema. Oba momka su fantastipčni pevači i sve je do pesme. Pavle je to energičnije otpevao i malo je dao nečega svemu tome. I kud sam se vraćala, što ti kažeš Milane. I moraćemo da izaberemo, što je tužno, najiskrenije, jer meni ste obojica bili super - prokomentarisala je Dragana.

I Maja je priznala da je Pavle imao težak zadatak kao pop pevač i obećala mu da će dolaziti na njegove nastupe kad ih bude organizovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanimir Cakić je dobio na kraju četiri glasa žirija, dok Pavle ide u baraž.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'