AKTUELNO

Takmičar je uspeo da prekine lanac i bude prvi takmičar koji večeras neće biti u baražu.

Peti takmičar večeras u ''Pinkovim zvezdama'' nastupio je Nikola Milić, koji dolazi iz Niša i ima 30 godina. On se stručnom žiriju predstavio pesmom ''Božanstvena ženo'', koju u originalu izvodi Miroslav Ilić.

Nakon prve numere situacija je bila ista kao i sa prethodnim takmičarom. Svoje stolice podigle su Dara Bubamara, Dragana Mirković i Zorica Brunclik.

Foto: Nikola Milić i MIlan Kalinić, Foto: Screenshot

- Ja ne znam da li smo mi danas posebno raspoložene ili je svaki kandidat dobar? Meni je prelepa pesma i ti si to tako lepo otpevao, ja sam uživala - iskrena je bila Dara.

- Ja ne bih rekla da je to do našeg raspoloženja, mi smo uvek dobro raspoložene. Činjenica je da kanidati, bar oni koji su do sada bili, zaslužuju bar po tri stolice. Stvarno stojimo iza toga. Toliko fino zvuči, da deluje školski i verujem da je to kompliment - kazala je Dragana.

Foto: Žiri ''Pinkovih zvezda'', Foto: Screenshot

- Ti nisi dobro pevao, ti si odlučno pevao. Ako i drugu pesmu budeš otpevao ovako, zaista zaslužuješ pet stolica - zaključila je Zorica.

Druga numera kojom se takmičar predstavio bila je ''Ovo je priča o nama'' koju peva Angel Dimov. Nikola je večeras bio prvi kanidat koji je dobio svih pet stolica. Zbog toga je zapevao i Milan Kalinić.

- Bio si solidan još u prvoj pesmi. Topla boja, uslovno rečeno, ležerno pevanje. Što se tiče druge pesme, očekivala sam da će biti bolje. Ali bile su nijanse u pitanju. Malo si propadao u nekim tonovima, ali bilo je solidno - kazala je Aleksandra.

Foto: Nikola Milić i MIlan Kalinić, Foto: Screenshot

- Za pet nije sigurno, da se razumemo. Da je Miroslav bio ovde i slušao, ne bi mu dao pet. Pesma koju je pevao iziskuje neki triler, ali on je to nameštao baladerski. Uopšte nije vodio računa o trileru. Miroslav je narodnjački pevač. Malo si se popravio u drugoj, pa da ne stvaramo ''zlu krv'' ja sam pritisnuo taster - rekao je Šaban.

- Ti si dobio pet i to je uspeh. Ne slušaj ti njih - poručila je Zorica Nikoli.

- Ne bih komentarisala da li su to četiri ili pet stolica, čestitam na prolazu i to je to - rekla je Dragana, a Dara se složila sa njom.

Autor: B. Radonić

'