AKTUELNO

Donela odluku!

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl planira drugačiji porođaj za svoje drugo dete, devojčicu koju očekuje sa britanskim princem Harijem.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Naime, izvor blizak vojvotkinji otkrio je za medije da Megan želi da se porodi u svojoj i Harijevoj vili vrednoj 14,7 miliona dolara u Montesitu.

Želi taj poseban trenutak ovog puta da proživi u udobnosti svog doma - rekao je izvor.

- Ima predivan dom u Kaliforniji, to je lep prostor za rođenje njene ćerke - dodao je.

Ako se dete rodi u Americi, automatski će imati američko državljanstvo, a preko oca, princa Harija dobiće i britansko. Izvor je rekao da je Megan htela i sina Arčija da rodi kod kuće, ali nije mogla jer je kasnio termin porođaja. Zbog toga se porođaj odvio u privatnoj bolnici "Portland" u Londonu 6. maja 2019. godine.

Foto: Tanjug/Dominic Lipinski

Inače, Megan i Hari su u kontraverznom intervjuu s Oprom Vinfri otkrili da će njihovo drugo dete biti devojčica i da će se roditi tokom leta. Par nije hteo da otkrije o kojim imenima razmišljaju. Inače, sve se više spekuliše u stranim medijima da bi Megan mogla da se kandiduje za američkog predsednika 2024. godine ako Džo Bajden odluči da ne želi da se takmiči za drugi mandat, jer bi tada imao 82 godine.

Ona pokušava da započne kampanju, kao i da okupi tim za prikupljanje novca za bilo koju potencijalnu kampanju - rekao je izvor.

Pojedini članovi demokratske stranke razgovaraju sa Megan o njenim političkim ambicijama i potencijalnim glasačima - dodao je.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Autor: P.R.

#Megan Markl | Meghan Markle