AKTUELNO

Došlo je vreme za konačne odluke u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima

Ovog petka vas očekuje najnapetija emisija vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" do sada!

Foto: TvPink Printscreen

Ostalo je njih dvadesetoro, a ovo je poslednja emisija pred polufinale, zbog čega je došlo do promene pravila.

Naime, svih dvadesetoro kandidata nastupiće u specijalnom izdanju najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja i to po četvoro u pet grupa.

Foto: Instagram

Iz svake grupe će žiri po jednog kandidata poslati u baraž, a s obzirom na to da su ostali oni najbolji, odluka neće biti nimalo laka.

Od njih petoro, koliko će pevati u baražu, samo jedan će proći u polufinale i pridružiti se ostalima koji su prošli direktno, što znači da ćemo u polufinalu gledati šesnaestoro najboljih.

Foto: TvPink Printscreen

Pored toga, došlo je do promene u sastavu žirija, te ćemo u petak u crvenoj stolici, umesto Saleta Cvetkovića, gledati Zorana Kikija Lesendrića.

Foto: undefined

Sale je, zbog poslovnih obaveza morao da izostane sa snimanja, a umesto njega će upravo Kiki ocenjivati talentovane mališane.

Iako Zvezdice obožavaju Saleta, oni su se obradovali kada su videli da će imati priliku da upoznaju i čuju mišljenje Kikija Lesendrića.

Foto: Pink.rs

Kako se Kiki snašao u ulozi žirija, ali i koji kandidati će proći u polufinale, saznaćete u novoj epizodi najgledanijeg dečijeg takmičenja na ovim prostorima, u petak, 9. juna, od 21:30h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Kiki Lesandrić

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'