AKTUELNO

Uskoro počinje snimanje domaće verzije ove kultne serije, koja će se emitovani na TV ''PINK''.

Zvanično najpopularnija serija ikada "Dinastija" emitovana je u periodu od 1981. do 1989.godine. Radnja je pratila život bogate naftaške porodice Karington čije su članove tumačili glumci Heder Loklir, Linda Evans, Džoan Kolins, Džon Forsajt i Pamela Sju Martin.

Džoan Kolins je tumačila negativan lik Aleksis Karington Kolbi koju su gledaoci obožavali da mrze.

Džoan (87) nije imala sreće u privatnom, odnosno ljubavnom životu. Jedna je od zvezda koja je stupila u najviše brakova, čak pet. Prvi muž joj je bio glumac Maksvel Rid za kojeg se udala 1956. i razvela se od njega četiri godine kasnije. U javnost je procurela šokantna informacija da ju je Maksvel silovao.

Tri godine nakon razvoda se zaljubila u Vorena Bitija i verili su se, ali njihov odnos se raspao zbog njegove nevere. Kolins je kasnije otkrila da je zatrudnela s Vorenom, a zatim donela tešku odluku o pobačaju.

Foto: Printscreen YouTube/DynastyMoments

Bila je i u braku s pevačem i glumcem Entonijem Nevlijem s kojim je dobila dve kćerke, a treći put je izrekla sudbonosno da s filmskim producentom s Ronom Kasom. S njim je dobila jednu kćerku.

Džoan se 1985. udala za švedskog pevača i plejboja Pitera Holma u Las Vegasu, a razveli su se samo dve godine kasnije. Na kraju je sreću pronašla s petim mužem, glumcem Persijem Gibsonom koji je mlađi od nje 32 godine, a venčali su se 2002.

Ovako glumica izgleda 40 godina od emitovanja kultne serije u kojoj se proslavila, a svoj prepoznatljiv izgled zadržala je i dan danas.

Na oduševljenje mnogih fanova serije ''Dinastija'', ali i mlađe publike, u Srbiji uskoro kreće snimanje domaće verzije ove kultne serije, koja će se emitovati na televiziji ''PINK'', a nema sumnje da će oboriti sve rekorde gledanosti i osvojiti srca publike širom Balkana.

Autor: M.Mijatović

#Džoan Kolins