AKTUELNO

Pevačica se često zbog svojih blamova nalazila u središtu javnosti, a sada su se usijale društvene mreže zbog fotografije njene majke!

Nakon brojnih ispada i blamova britanske pevačice albanskog porekla Due Lipe, milionski auditorijum pomno prati svaki njen korak. Pevačica je ponovo dospela u žižu javnosti i glavna je tema svake priče, ali ovaj put najviše zbog majke.

Foto: Printscreen YouTube/ Dua Lipa

Naime, veliku pažnju javnosti privukla fotografija njene majke Anese Lipe, koja je pozirajući sa mužem sa obe ruke pokazala tri prsta – što se smatra tradicionalnim srpskim pozdravom. Za razliku od majke, ćerka se ranije fotografisala držeći ruke u obliku dvoglavog orla – simbolom „velike Albanije”.

– Majka Dua Lipe ne propušta priliku da srbuje! – bio je jedan od pikantnih komentara na Tviteru.

Podsetimo, ono zbog čega je Dua Lipa takođe dospela u središte javnosti jeste trenutak kada je tražila od kompanije „Apple” da uvede mapu Kosova, a potom u jednoj emisiji pričala o „albanskoj hrani” i pritom navela leskovački ajvar kao nešto što svi moraju da probaju.

Foto: Printscreen YouTube/ Dua Lipa

Inače, Dua Lipa je nedavno Srbe, u intervjuu koji je dala za časopis „Rolling Stone” nazvala „fašistima i okupatorima Kosova”, navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih godina od njenog dede Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istorijskog muzeja u Prištini, „tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio, zbog čega se našao na meti tadašnje srpske vlasti.

Foto: Instagram.com/dualipa

Autor: Pink.rs