AKTUELNO

On se ni ovaj put nije pojavio na ročištu, a izvor blizak njemu kaže kako i dalje tuguje za verenicom i da je psihički veoma loše.

On je bio usvojeni sin poznate pevačice, a onda je, na iznenađenje mnogih, optužen za smrt njene biološke ćerke.

Kako su svetski mediji izvestili u spetembru, Nik Gordon, usvojeni sin Vitni Hjuston, proglašen je krivim za smrt njene ćerke Bobi Kristine Braun.

Sud je sada naložio Niku da isplati porodici Braun neverovatnih 36.250.000 dolara!

Bobi je preminula šest meseci pošto je pala u komu u januaru 2015. godine.

Gordon, kog je Vitni nezvanično usvojila, bio je prisutan i kada je se pevačica udavila u kadi, ali i kada je njena ćerka pronađena u sličnoj situaciji bez svesti.

Nik je bio u vezi sa Bobi Kristinom, a bili su čak i vereni.

- Teško je odrediti koliko vredi nečiji život. Puno faktora uticalo je na našu računicu. Optuženi mora da vrati novac koji je krao sa računa pokojnice, mora podmiriti sve troškove koji su nastalii tokom Kristininog šestomesečnog boravka u bolnici, ali većina odštete odnosi se na duševnu bol i patnju kroz koju je porodica Hjuston prošla zbog Gordona - objasnio je sudija prilikom izricanja presude.

Nik se ni ovaj put nije pojavio na ročištu, a izvor blizak njemu kaže kako i dalje tuguje za verenicom i da je psihički veoma loše.

Bobi umrla pod gotovo istim okolnostima kao i njena majka!

Vitni je preminula 11. februara 2012. godine, kada su njeno beživotno telo pronašli u kadi u apartmanu 434 hotela "Beverli Hilton".Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje, a 22. marta iste godine, kao uzrok smrti navedeno je davljenje i srčana bolest kao posledica konzumiranja kokaina.Bobi Kristina pronađena je trigodine kasnije, takođe u kadi, ali u svom domu. Nju je našao Nik, koji je odmah započeo postupak reanimacije.Zbog teškog stanja, lekari su je uveli u indukovanu komu, a nakon šest meseci isključena je sa aparata.Doktori su rekli da je oštećenje mozga preveliko i da, čak i da se probudila, ne bi mogla da se oporavi.Kao uzrok smrti navedeno je davljenje usled konzumiranja narkotika i alkohola.

Autor: M. Đurović

#Bobi Kristina Braun | Bobbi Kristina Brown

#Smrt

#Vitni Hjuston | Whitney Houston

'