AKTUELNO

Sem što se u studiju proslavio Svetski dan Roma, komentarisanje najgledanijeg rijalitija u regionu bilo je neizostavno!

Danas u studiju RED TVa, u jutarnjoj emisiji "Ne gledam ti ja to" proslavljao se Svetski dan Roma. Bora Santana je pesmom "Đelem đelem" na klaviru otvorio današnju emisiju, a voljeno lice RED TVa Anđela Ašanin danas se našla u ulozi reporterke i verovatno je bila prva Crnogorka ogrnuta u romsku zastavu. Naravno, komentarisanje najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge 5" bilo je neizostavno.

Milica Kemez, Jelena Pešić i Bora Santana ugostili su u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu Ljubišu Mitrovića Tajsona - pijanistu, Ajdara Bekterović - pevača, Oliveru Marković - pevačicu, Nina Ademovića - kompozitora, muzičara i producenta i Acka Nezirovića - pevača.

Olivera Marković je gledaocima otkrila da je kuma Kristijana Golubovića. Rekla je da učesnici kada pređu kapiju i kada uđu u "Zadrugu" ostave dostojanstvo ispred - što je sramota. Naravno, Olivera je i prokomentarisala učesnike i rekla je da joj je Anđela Đuričić katastrofa, da Dalila kao u osnovnoj školi, ima oko sebe torokuše koje je prate. Cara ne podnosi. Misli da Dalila uvek može da se pomiri sa Dejanom, ali ne dok je Car tu. Ljubiša Mitrović je rekao da je Car nefer prema Mikiju, i svi su konstatovali da on nikad ne bio bio takav da je Kristijan tu, jer ga je on već jednom izbacio napolje. Ljubiša misli da je Sandra zaljubljena u Dejana, i da jedino Đedović ima uticaj na nju. Veruje da ona treba da peva, da kuva i da se zeza. 

Foto: Red TV

Olivera je gledaocima RED TVa objasnila kako se slavi Romska Slava Bibija i ko je bila Bibija. Ona je dobila i svoju ikonu i na njen dan se Romi okupljaju oko kruške uz posnu hranu i vruću rakiju. Slavi se četiri nedelje pre velikog petka. Slave je pravoslavni Romi, a Romi u Mladenovcu slave Bibiju, u pet mala. To je u stvari dečija slava, pripremaju se za decu pokloni i paketići i generalno je u pitanju jako lepa tradicija.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv