AKTUELNO

Dragana je ustala, Aleksandra se oraspoložila, a sve je dobro nasmejala plavokosa pevačica.

Deseti takmičar bio je Marko Stolić (24) iz Smedereva, koji se predstavio pesmom "Oko mene sve" Ace Pejovića.

Ovom pesmom podigao je tri dame - Zoricu Brunclik, Daru Bubamaru i Draganu Mirković.

- Ja moram posebno daga pohvalim. To je moj stvarno jako dobar drug. Podgla sam se zbog pesme koju obožavam, a onda kad sam videla da je on, oduševila sam se. On je inače bio gost na mojim nastupima u Nemačkoj i stvarno uživo peva i bolje od ovoga - rekla je Dara, koja se prva podigla.

- Hvala ti što si nas ovako podigao malo, baš nam je to trebalo. Super - bila je kratka Dragana, dok je Zorica priznala da je najviše ustala zbog pesme.

Za drugu pesmu izabrao je "Glavo luda" Zdravka Čolića, kojom je oraspoložio i Aleksandru Radović i na kraju podigao i Šabana Šaulića.

Foto: YouTube screenshot

Dara je sve u studiju zasmejala kada je igrajući spustila stolicu jer je slučajno pritisnula crveno dugme u trenutku u kom je Šaban podizao svoju stolicu.

- On je ovako scenski tip, totalno vladaš scenom, umeš da komuniciraš sa publikom, umeš da napraviš dobru atmosferu, imao si dosta falš tonova, nizak si bio prilično, ali nekako mi to sad i nije bilo u prvom planu - rekla je Aleksandra.

- Nije mi se svidela ona prva pesma, ali ova druga je mogla da prođe i bilo je dosta bolje. U prvoj pesmi je bilo dosta nečistih tonova, ali vidi se da ti umeš - glasio je Šabanov komentar, posle kojeg se Dara našalila da joj Marko dođe 200 evra.

Foto: YouTube screenshot

- Dvesta evra? A kao puno košta? - našalio se Milan, na šta ga je Dara još jednom pohvalila.

Marko je dobio svih pet stolica i ide direktno u drugi krug.

V. T.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Takmičar

'