AKTUELNO

U biografskoj knjizi "JA: Elton Džon", legendarni pevač je Majkla Džeksona nazvao "mentalno bolesnom i uznemirujućom osobom"!

Elton Džon je napisao šokantnu biografju punu škakljivih i skandaloznih detalja iz sveta šou biznisa, dok je u jednom delu posebno "opleo" po Majklu Džeksonu:

"Poznavao sam Majkla od njegove 13 ili 14 godina. Bio je jednostavno najslađe dete koje možete zamisliti. Ali u nekom trenutku u godinama koje su usledile počeo se odvajati od sveta i stvarnosti, kao što je to činio Elvis Prisli - napisao je Elton Džon u autobiografiji, prenose mediji.

Foto: Tanjug AP/MICHAEL A. MARIANT

Elton u knjizi također govori i o Džeksonovoj ovisnosti o lekovima protiv bolova.

Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lekovima na recept punili. Svaki put kad bih ga vidio u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce. Ne mislim to na bezbrižan način. Bio je istinski psihički bolesna, uznemirujuća osoba - napisao je slavni pevač.

Kada je izašao dokumentarac "Leaving Neverland" koji istražuje Džeksonove neprikladne odnose s decom i optužuje ga za seksualno zlostavljanje, Elton se nije obazirao na to nego je rekao:

Izgledalo je kao da ne zna da se ponaša u društvu odraslih - opisao je pevač Majkla Džeksona.

Autobiografija uključuje niz drugih anegdota, uključujući organizovanje večere na kojoj su se Silvester Stalone i Ričard Gir skoro posvađali oko princeze Dajane, druženje s kraljicom, njegovu svađu s Tinom Tarner i njegov težak odnos s majkom, za koju kaže da mu je drago što nikada nije upoznala njegovu decu.

Foto: Tanjug AP/Willy Sanjuan/InvisionAP

Autor: A. N.