AKTUELNO

Haos!

Muzička ikona Madona u utorak je proslavila 64. rođendan u prilično zabavnoj i skandaloznoj atmosferi kakvu može samo ona da napravi. Evo kako se zabavila sa svojim prijateljima i to podelila sa svojim fanovima putem društvenih mreža.

Kada je Madona u pitanju, iznenađenjima nikad kraja. Muzička ikona ne prestaje da iznenađuje javnost i fanove svojim provokativnim izdanjima i objavama. Kako njen broj godina raste, Madona je sve kontroverznija i skandaloznija.

U utorak je proslavila 64. rođendan i kako to priliči njenoj prirodi, proslavila je kao neiživljena klinka. Ne zbog izgleda već zbog duha koji neguje i slikom kakvom se predstavlja javnosti.

Ona je pored slika sa svoje proslave podelila skandalozan video sa svog odmora u Italiji kako se u kolima ljubi sa dve žene. Vožnja u limuzini, okružena gomilom ljudi i uz obavezan neki sočni poljubac, nije ništa novo za nju ako se prisetimo njenog spota za pesmu “Mjuzik” iz 2000. gde na sličan način uživa u noćnom životu i svim njegovim zadovoljstvima.

Rođendanski poljupci sa mojim kučkama. – stajalo je u opisu jedne objave na Instagramu gde Madona pozira sa devojkama.

Autor: Pink.rs

#Madona