AKTUELNO

Mnogi su mogli da pretpostave koga će izabrati Pinkova zvezda.

Sinoć je "Zadrugu", najgledaniji rijaliti šou program, napustila Andrijana Radonjić koja je ovoga puta osvojila najmanje glasova publike. Zadrugari su je ispratili sa suzama u očima. Kao i do sada, izbačeni učesnik bira ko će biti ovonedeljni vođa.

Foto: RTV Pink

Kada se oglasilo zvono, to je znak da je pristiglo pismo od Velikog šefa. U njemu je bila poruka izbačene zadrugarke koja ih je ovako pozdravila.

Dragi zadrugari, drago mi je što sam bila deo ovako velikog projekta i što sam na neki način, nadam se, doprinela ovom šouu. Drago mi je što sam vas upoznala. I od dobrog i od lošeg čoveka naučiš po nešto. Znate da se nisam pronašla baš najbolje i sada uživam sa ljudima koje volim najviše na svetu - pisalo je, između ostalog, u pismu izbačene zadrugarke.

Foto: RTV Pink

Za ovonedeljnog vođu je izabrala svoju dobru drugaricu Zoranu Stefanov, koju je šaljivo okrarakterisala kao "karakondžulu iz Obrenovca".

Foto: TV Pink Printscreen

Zorana je izjavila da je i ovo očekivala  i da neće biti previše zahtevna, jedino što traži od zadrugara jeste da se slušaju dok razgovaraju za stolom o novim zadacima, a da li će tokom svog mandata ratovati sa Jelenom Golubović, sa kojim je u veoma lošim odnosima, ostaje da vidimo.

Pročitajte još: PRVA LJUBAV, ZABORAVA NEMA! Anđelo i Teodora plakali do zore, na kraju završio sa MINOM! (VIDEO)

Šta ima je još bivša zadrugarka poručila, pogledajte u snimcima u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'