AKTUELNO

Koga će izabrati?

Kristina Kockar je izjavila u nekoliko navrata da joj je Filip Đukić otvoreno rekao da mu se ona sviđa, a on to demantovao.  Ona je toku prethodne noći šapatom i mimikom pričala sa Jelenom Krunić upravo o njemu.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što dodatno komplikuje situaciju je i to što je maneken izabrao Mariju Anu Smiljanić da ima kraj sebe umesto nje, što ju je posebno razbesnelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj ja sam rekla da to sve stoji. Znaš kad neko, više ne znam šta...zato što ja kad ustanem i govorim - a onda je nastavila pantomimom da objašnjava
Zato što se ne odvija?  - upitala je Krunićka "Itekako se odvija" - dodala je Kristina. Skupi muda, budi ko ja, molim te Kija, nastavila je ona.
Ne, zato što ja nisam sigurna. Zato mi treba...jer ja ne mogu - govorila je Kija šapatom.

Foto: Printscreen Youtube

Očigledno je da Kiju grize savest zbog svega o čemu se spekuliše u Beloj kući, i da ne zna šta o svemu tome misli njen dečko Andrija Lazović.

Sačekaj, ako bude hteo, ja ću pokušati - rekla je Jelena
Znam šta je Andrija i o čemu smo pričali. Nakon, priče drugih, razumeš. Treba da mu kažeš šta osećam. Ako izađeš pre mene, objasnićeš mu" - završila je kija.

Foto: TV Pink

Pročitajte još: ONA JE SVE PAŽLJIVO POSMATRALA: Miljana uverena da su Kija i Filip imali se*s, a onda je rekla nešto što joj Sloba i Luna NEĆE OPROSTITI! (VIDEO)

U narednom video-snimku možete pogledati njihov razgovor.

D. B.

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'