AKTUELNO

Uporno su mu prebacivali zbog toga što ne može da se izbori sa porokom, a onda je otkrio svoje razloge zbog kojih radi to.

Tokom ispijanja popodnevne kafe, Nemanja Đerić Đekson odlučio je da zamoli zadrugare koji svake srede čitavu noć provedu za ruletom u kazinu, da prestanu da se kockaju i pridruže ostalim zadrugarima, koji uživaju u piću i muzici muzičkih gostiju. Ipak, ovaj predlog se nije svideo Mikiju Đuričiću, koji svake srede ima "rezervisano mesto" za rulet stolom, pa mu je objasnio zbog čega to radi.

Foto: TvPink Printscreen

- Je l' si ti oštećen što se mi kockamo? Ja tako ubijam vreme i živim od toga... Šta ti misliš, odakle meni pare da kupim sve to? Šta ti misliš, odakle mi cigare, kad svi ostanu bez cigara, odakle meni klopa? Zato što iskockam - objašnjavao je Miki, dok je Đekson ostao pri stavu da bi žurka bila mnogo bolja kada se ne bi kockali, makar ne devojke.

Foto: TvPink Printscreen

- Žene neka ne kockaju - izražio je Đekson svoju želju, a onda je usledio Mikijev odgovor.

- Te što kockaju, te nećeš j*bati! Viktorija i Tanja, na primer, vole da gledaju kad ja kockam. Rulet traje deset minuta aktivno... I to ti smeta - pravdao se Miki.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'