AKTUELNO

On je iskreno odgovarao na sva pitanja.

Glumica Žiža Stojanović u rijalitiju ''Zadruga'' veoma često spominje svog unuka Uroša, ali tek nakon što su se čuli on je postao svima poznat. Učesnici "Zadruge" mišljenja su da Žikulica, kako je zovu, štedi novac u želji da svom unuku ostavi što veći imetak.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Uroš zbog poslovnih obaveza ne stiže da prati najpopularniji rijaliti u regionu, ali se često informiše kod svojih prijatelja. Odnos svoje bake i Jelene Golubović nije želeo da komentariše, jer kako kaže, za rediteljku nikada nije čuo.

Ne znam ko je ta Jelena, ali znam da Žiža može da bude prijatelj bilo sa kim kao i da ima dobar instinkt za to kakvi su ljudi oko nje - rekao je Uroš za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Zanimalo nas je da li baka inače pazi na novac i dosta štedi kao što to radi i u ''Zadruzi'', a Uroš tvrdi da je Žiža ''malo u haosu''.

- Ne znam ni za štek, ni za teške uslove. Moja bakuta je malo u haosu kao i svaka umetnica, ali ono što njoj nedostaje nije novac i đakuzi - istakao je glumičin unuk kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su Žiža i on postali hit na internetu i da se njihov razgovor u kom ga je baka nekoliko puta opomenula da čuva kuću, upitali smo Uroša da li to čini, a on nas je iznenadio svojim odgovorom.

- Sjajna stvar, sam sam kriv. Da li i tebi treba nešto da pričuvam? Da li si platila sve račune? - upitao je Uroš u toku intervjua kroz smeh.

Mnoge već više od dva meseca zanima da li Žiža glumi u ''Zadruzi'' ili ono što gledaoci Televizije Pink imaju prilike da vide jeste Žiža Stojanović kakvu je i Uroš poznaje. Njen unuk tvrdi da je baka otišla u novoizgrađeni grad sa ciljem i da je siguran da će ga i ostvariti.

- Mislim da prirodu moje bakute niko nikad do kraja prozreo nije, pa ni ja. Žiža je strašno emotivna... Ali i inteligentna i ne da na sebe. Zaista ne znam kako se ponaša u tom čudu, ali znam da ako je sebi zacrtala neki cilj ona će ta cilj i ostvariti - zaključio je Uroš za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'