AKTUELNO

Otkrila je da je okružena koristoljubivim ljudima.

Iako se Anđelo Ranković i Teodora Džehverović ne razdvajaju od trenutka kada su se pomirili, oni ponekad vole da sednu sa nekim od ukućana i ispričaju se o raznim temama.

Foto: TvPink Printscreen

Danas im se za stolom pridružila Teodorina koleginica Sara Reljić koja im je otvoreno govorila o svom bratu Filipu, kao i o drugaricama sa kojima je imala probleme zbog brata.

Foto: Printscreen Youtube

Prekipelo mi je negde kada sam bila srednja škola i kada sam počela da izlazim i tu je bilo i društvo mog brata i u jednom momentu su sve moje drugarice bile zaljubljene u njega. Onda se dešavalo da se druže sa mnom, oni se smuvaju, raskinu i one se više ne druže sa mnom posle toga. Dešavalo se da se neki druže sa mnom samo zbog njega - ispovedila se Sara ovom mladom paru.

Foto: Printscreen

Kako i Teodora ima starijeg brata priznala je da veoma dobro razume o čemu Sara govori, pa je i ona objasnila da se njoj isto događalo. Nakon toga mlade pevačice počele su da pričaju o svojim karijerama i prvim pesmama, a obe su se složile u tome da treba pažljivo birati ljude sa kojima si blizak kako ne bi bio povređen kao što je Sara bila u nekoliko navrata.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'