AKTUELNO

U večerašnjoj emisiji će se talentovani mališani predstaviti po drugi put.

U desetoj emisiji drugog kruga "Pinkovih zvezdica"  predstaviće se 12 takmičara koji će se boriti da osvoje srca žirija i tako sebi obezbezde mesto u trećem krugu najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu. Iz večerašnje emisije 10 takmičara ide u treći krug.

Voditeljka Marijana Mičić je poželela dobrodošlicu svima i obećela sjajan provod, kao i svakog petka. U toku je drugi krug ovog takmičenja, a svake nedelje mališani pevaju sve bolje i bolje.

Foto: YouTube screenshot

- Prošlog petka je bilo baš dobro, ovog petka verujem da će biti još bolje. Evo najavila si ti da će biti strava, tako da očekujem da ti već znaš malo više od nas - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

- Kao što rekoh prošlog petka, vratih se iz daleke zemlje, sa dalekog putovanja gde je naša zvezdica imala i lep i zapažen nastup. Naše zvezdice nastupaju, snimaju pesme koje su napisane baš za njih. I baš mi je drago što se Dunjica pridružila celoj toj ekipi. Jer se opet potvrdilo pravilo da nije važno pobediti, važno je učestvovati - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

- Važno je ne otići sa ove scene, a da ništa nisi naučio, to je ono što je važno. O pobednicima se piše, ali oni se brzo i zaboravljaju. Pobediće onaj koji bude nastavio da se bavi muzikom u budućnosti i bude voleo muziku na pravi način, tako da je to prava pobeda ove emisije - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Svi članovi žirija su se složili da je u "Pinkovim zvezdicama" važno da svi takmičari nešto nauče i stvore sjajna prijateljstva.

Foto: YouTube screenshot

Udobno se smestite i budite uz Televiziju Pink jer vas očekuje uzbudljiva epizoda "Pinkovih zvezdica".

J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičar

#Takmičari

'