AKTUELNO

Nema razloga da se razočaraš, bila si super, rekla je Goca Tržan.

Anđela Milosavljević je takmičarka koja se večeras predstavila treća po redu. Anđela ima devet godina i iz Beograda je, a otpevala je pesmu "Smokvica" koju u originalu peva Tajči. Ova takmičarka je dobila četiri glasa žirija budući da je Goca u poslednjem trenutku spustila svoju stolicu.

Foto: YouTube screenshot

- Nema razloga da se razočaraš, bila si super! Sve vreme si visoka, sunce moje, intonativno. A drugo, imala si lošu sreću da pre tebe peva devojčica koja peva kao da peva za MTV. A ovo je baš dečije, slatko, ravno pevanje, bez vibrata, bez ukrasa. Ovo je lepo za dečiji festival gde bismo mi bili i uživali koliko si ti slatka - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Svakako u odnosu na prethodne dve takmičarke, ovo je bila četvorka. Verujem da ćeš ti super pevati u baražu i super si pesmicu, nikad je u životu nisam čuo i Don Žuan i smokvica i baš sam hepi zbog toga - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

- Ona ima pogled neke filmske glumice, neke Skarlet O' Hara. Sva si ozbiljna. Ja ću da kažem da sve što je Goca rekla, ništa nije u pravu. Vidi se da si talentovana devojčica i vidi se da si jako muzikalna. Ja verujem da ćeš ti u baražu na suvo, bez muzike, da pokažeš šta znaš. Slobodno se opusti malo više, ne moraš da igraš ako ne želiš. Ja ne volim da igram, a Goca recimo da. Ti stani u jednu tačku i budi ono što jesi, nemoj na silu da igraš, opusti se - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Realno, mi moramo biti malo strožiji u odnosu na sve kandidate koji su imali prave velike petice. Ovo je bilo primereno tvojim godinama i za mene, čista petica - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Anđela Milosavljević

#Pinkove zvezdice

'