AKTUELNO

U centru pažnje su bili Luna, Kija i Sloba, pa Marko odlučio da učini situaciju zanimljivijom.

Kako se celo veče u igri istine svako pitanje vrti oko Slobe Radanovića, Kristine Kockar i Lune Đogani, Mako Miljković je hteo da postavi jedno škatljivo pitanje Ani Korać koja je svojim odgovorom iznenadila sve.

Foto: RTV Pink

Ana Korać je od samog ulaska u rijaliti svojim izgledom izazvala velike simpatije kod većeg broja muškaraca, ali gledaocima nije poznato da je sa nekim od ukućana imala intimniji odnos.

Foto: Printscreen Youtube

Marka Miljkovića je zanimalo kako ova ukućanka vlada i da mu otkrije koji je njen najintimniji momenat u "Zadruzi" sa muškarcem i da otkrije njegovo ime.

Presvalačila sam se sinoć ili pre neki dan. Ne mogu da se setim... Filip mi je uleteo u garderobu i bila sam gola. On je samo virnuo i vratio se, to je moj najintimniji momenat - izjavila je Ana Korać.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je Ana završila svoju rečenicu Marko se nasmejao, a potom i dodao da je i on bio prisutan dok se presvačila, ali ga mlada Ivanjičanka nije primetila. Nakon njenog odgovora bile su manje upadice i zadrugari su očekivali da će im još nešto više otkriti, ali je Ana govorila da sve ukućane gleda kao drugari i da su joj svi jako dragi.

Pročitajte još: PAO DOGOVOR: Kristina Kockar otima muža od devojke! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'