AKTUELNO

Tri godine je rasla ljubav između njih.

Luna Đogani i Sloba Radanović su otkrili Banetu Čolaku da su varnice između njih dvoje postojale mnogo pre rijalitija, a kada su se našli pod istim krovom u Beloj kući bilo je jasno da će se između njih dvoje roditi ljubav.

Foto: Printscreen Youtube

Moja mama je njega od ranije znala. Ja sam njega videla, i stvarno kad mene neko pita koji je tvoj tip muškarca, fizički izgled, to je meni Sloba.Tako ja opisujem mog savršenog muškarca. Ja sam njega videla i pomislila u fazonu kako je sladak i rekla mami mojoj... Počela je neka pesma za ples i svi parovi plesali, a ja sam stala kao debil i mama je pitala njega hoćeš da igraš sa mojom ćerkom.  Mi smo se jeli pogledom bukvalno - ovako je Luna opisivala svoj prvi susret sa Slobom.

Foto: Printscreen Youtube

Ova priča je Banetu bila vrlo zanimljiva pa je insistirao da sazna još detalja. Luna mu je otkrila da se ona i Sloba da je od tada prošlo 3 godine kako se nisu videli ni čuli.

Kada su saznali da ulaze u isti rijaliti, Sloba je bio taj koji se javio Luni i tada je već počela njihova konverzacija, a nakon 7 dana zajednički provedenih su dali jedno drugom šansu za ljubavnu romansu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IZNENAĐENJE ZA ZADRUGARE: Ovonedeljni vođa je OVIME usrećio sve ukućane! (VIDEO)

O ostalim detaljima njihovog upoznavanja i prvim znakovima zaljubljenosti možete saznati u video- snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'