AKTUELNO

Fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova verenica Georgina Rodrigez sa svojom porodicom uživaju u Saudijskoj Arabiji.

Kristijano Ronaldo i njegova verenica Georgina Rodrigez su se još u januaru preseli u Saudijsku Arabiju sa svojom porodicom, kada je fudbaler potpisao ugovor vredan 175 miliona funti sa FK "Al Nassr".

Foto: Tanjug AP/Lee Jin-man

I dok su se skoro pojavile glasine da u domu popularnog para ne cvetaju ruže i da je njihova veza upala u krizu, najnovije fotografije Georgine Rodrigez svedoče da se popularni par i više nego navikao na novo okruženje i da sada žive život iz svojih snova.

Poznata infleunseka nam je dala priliku da malo zavirimo u raskoš koju zovu domom na Bliskom istoku.

Podsetimo, Kristijano ima sina Kristijana Mlađeg (12) i blizance Evu i Matea (5), a sa Georginom ima ćerku Alanu Martinu (5) i Belu koja ima 13 meseci.

Foto: Tanjug AP/Luis Vieira

Kao što možemo da vidimo na slikama, Georgina je izgleda ništa manje nego senzacionalno u bikiniju pokazavši nam gde najviše voli da provodi vreme - na bazenu.

A osim toga smo mogli da vidimo i njihov skupoceni vozni park.

Sa druge strane, Kristijano Ronaldo je podelio seriju fotografija sa opisom "Srećni porodični momenti" na kojima smo takođe mogli da vidimo kako uživaju pored i u bazenu i koriste svaki momenat da budu zajedno. Bivša zvezda Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo sa svojom porodicom boravi u hotelu "Four Seasons" u Kraljevskoj kuli, jednoj od najviših zgrada u zemlji.

Smestili su ga u jedan od najboljih apartmana koje Rijad može da ponudi u jednoj od 17 soba koje je zauzela njegova pratnja, uključujući porodicu, prijatelje i obezbeđenje.

Apartman koji uključuje 17 soba se prostire na 372 kvadratna metra i zauzima od 48. do 50. sprata.

Luksuzna rezidencija se može pohvaliti pogledom na grad, a ima i veliku garderobu i trpezariju sa ostrvom.

Osim toga, sadržaj uključuju 24-časovnu poslugu u sobi, časove fitnesa, teretanu, otvoreni bazen, spa centar i teniski teren, a fudbalska zvezda je dobio čak i privatnog kuvara dok boravi u hotelu.

Procenjuje se da će hotelski račun za Ronalda i njegovu pratnju premašiti 250.000 funti kada se odjavi i pronađe stalni dom za Georginu i njihovu decu.

Autor: A. N.