AKTUELNO

Glumica Miša Barton bila je jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda 2000-ih, a mnoge devojke kopirale su njen modni stil koji su u medijima kritičari uvek hvalili.

Zbog brojnih problema s mentalnim zdravljem Miša se povukla iz Holivuda, a sada je otkriveno da se ponovo vraća glumi i na televizijske ekrane. Glumica se pohvalila ulogom u seriji "Neighbours", sapunici koja je godinama bila hit u Australiji, a sada su odlučili da snimaju ribut. U seriji je ranije glumila i pevačica Kajli Minog, koju je Barton spomenula kao jedan od razloga zašto je prihvatila ulogu nakon što su je producenti kontaktirali.

Foto: Instagram.com/mischabarton

Serija će biti dostupna na striming platformi "Amazon Prime" 25. septembra. Miša je tim povodom gostovala u emisiji "10NewsFirst" na australijskoj televiziji, tamo su je prvi put nakon dugo vremena videli fanovi, jer je video postao viralan. Mnogi pišu kako se promenila, te ova 37-godišnjakinja danas izgleda mnogo drugačije nego kada je bila na vrhuncu slave.

Foto: TikTok.com

Podsetimo, karijera Miše Barton je obećavala i uloge poput one u seriji "O.C." omogućile su joj slavu i popularnost, ali taj trenutak nije okrenula u svoju korist. Ova tinejdžerska serija bila je njena karta za Holivud, ali u trenutku dok joj pristižu poslovne ponude na sto Miša odlučuje kako će napustiti seriju i vraća se u Englesku jer je, kako je rekla, htela opet da upozna samu sebe.

@10newsfirst

Mischa Barton has responded to recent revelations that The O.C. creators Josh Schwartz and Stephanie Savage deeply regret killing off her character Marissa Cooper in the season 3 finale. The 'Neighbours: A New Chapter' star acknowledged the now-iconic 00s show was one of Schwartz’s “first really big shows as a writer” and would have been "complicated to navigate" her ending. “I think it's very sweet that the fans are so, and still get so upset about, you know, Marissa's death,” she said in an interview alongside Neighbours co-star Stefan Dennis (Paul Robinson). #10newsfirst #neighbours #mischabarton #theoc #marissacooper #ryanatwood #summerroberts #sethcohen

♬ original sound - 10 News First Australia

U Los Anđeles se vratila nakon godinu dana i tada su stvari krenule u pogrešnom smeru i javile su se prve sumnje o njenim problemima s alkoholom. Naime, kad se vratila, policija ju je uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju i tu je bilo još par incidenata zbog kojih je Miši karta za velike projekte u Holivudu skliznula iz ruke. Nedugo nakon što je najavila svoj povratak poslu smeštena je na psihijatriju, i to navodno jer je pokušala da se ubije, ali ona je te navode demantovala.

Autor: M.K.