AKTUELNO

Definitivno je kraj.

Odnos između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore danima unazad postaje sve gori i gori. Naime, Matora ne može da istoleriše da plavušu vidi u muškom društvu, pa joj je napravila scenu kada je provela 24 časa sa Banetom Čolakom izvršavajući zadatak Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Što se tiče Jovane, jeste da smo prisne, jeste da postoji neka hemija između nas čudna, ali ja sam rekla da je ne volim i stoji iza toga, ne mogu da je volim kao devojku. Volim je kao prijatelja, ja sam to njoj rekla 100 puta. Ja itekako znam njena osećanja, ja sam juče svima vama rekla da postoji neka čudna privlačnost između mene i nje, ali ja sam njoj rekla i svima vama govorim ja nju ne volim kao devojku i stojim iza toga. To ona ne može da ukapira, sinoć je ispalo ono što je ispalo - bila je iskrena Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo ovo što sada čujete ja sam to oduvek želela da ona ustane i kaže da nema ničega između nas dve. Kad ste čuli da je ona rekla da nešto između nas postoji i da postoji neka hemija - upitala je Matora.
Nikada - reklo je nekoliko zadrugara u glas, a onda nastavila:
Ja sam samo htela da da kaže to što mi Jovana nije devojka i što se ja ne izjašnjavam tako, ne znači da je nama lepo i da se ja lepo osećam. Je l' ti teško to da kažeš? - želela je da zna.

Foto: TV Pink Printscreen

Od danas ništa više neće biti isto za njih dve. Sanja je prokomentarisala da je sve ovo ona u više navrata pokušavala da joj kaže, a da to Matora nije želela da prihvati. Nakon ovoga ponovo su upale u žestoku svađu zbog koje je Tomićka briznula u plač.

Pročitajte još: OTVORILA JOJ OČI! Čim je od Andrijane čula šta je PRIČALA SANJA, Matora PALA U TEŠKU DEPRESIJU! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'