AKTUELNO

Ukućanin je otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom devojkom Filipa Đukića.

Niko nije očekivao da će Bane Čolak biti toliko iskren da pred svima kaže šta sve oseća prema Mariji Ani Smiljanić, naročito zbog toga što je ona bivša devojka učesnika ,,Zadruge" Filipa Đukića.

Kako nikad nije skrivao da je ne gleda kao drugaricu, što je jasno i pokazao posle svega što je učinio zbog nje, Bane je sa Kristinom Kijom Kockar razgovarao u dvorištu i to baš o Mariji Ani.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njoj rekao da ne mogu da je gledam kao prijatelja, znači ona mi nije drugarica. Ja sam uvek tu za nju, blejimo, pričamo. One noći ja stavio ruku ispod glave dok sam spavao, ona je uradila to isto i ja joj kažem: Daj mi neki znak da mogu bar da se nadam, a ona meni: Pa prošlu noć sam ti davala znakove. Rekla mi je da joj prijam kao osoba i sve to, ali nije spremna za nešto više. Ja za Filipa jednu lošu reč nisam rekao, a i ne znam šta da kažem. Ja nisam ni bio tu, niti mogu da sudim, ja sam joj rekao za to što se desilo s tim likom. Kako ti unapred da planiraš s nekim nešto kad znaš da je spremna na takve stvari - bio je iskren Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Bože, pa to je razumljivo, vidi se da ti se baš sviđa. Iako imam te razmirice sa njom ja je potpuno razumem - odgovorila je Kija.

Iako je Bane u potpunosti bio iskren što se tiče njegovog odnosa sa Marijom Anom, ne bi se moglo reći da je Kija isto tako postupila. Naime, ona je bila nervozna u toku jutra, a u razgovoru sa Banetom bila je i te kako zabrinuta zbog celokupne situacije vezane za njen odnos sa Filipom Đukićem. Kako su svi gledaoci mogli da se uvere da među njima ne postoji isključivo samo prijateljstvo, tako je i ona sve napetija, jer svakog trenutka očekuje da istina ugleda svetlost dana.

Foto: Tv Pink Printscreen, Printscreen Instagram

Mnogo se nerviram, mnogo bih volela da se čujem sa Andrijom, da vidim da li je sve u redu, zbog svih ovih gluposti o kojima se priča - rekla je Kija.

Da li će Bane uspeti u svojoj upornosti, a Kija dočekati da ugleda svog dečka Andriju, za koga je pitanje da li će posle svega pristati na razgovor sa njom, preostaje nam da saznamo.

K. Ristić.

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

'