AKTUELNO

Ovome se nisu nadali.

Nakon samo nekoliko trenutaka što je pročitano prvo pismo kojim je Veliki šef naglasio da će ljubavni parovi biti jedini odgovorni za uspešnost zadatka , pristiglo je još jedno, koje ih je ostavilo u šoku.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, sada kada znate da će se ljubavni parovi boriti za ključ kaveza i da će na njima biti da tokom zadatka sačuvaju kavez vreme je da saznate šta zapravo podrazumeva ovaj zadatak. Čuvari kaveza 48 sati od proglašenja početka zadatka neće smeti da se odvajaju od kaveza. Oni će tamo jesti, spavati, provoditi vreme. Čuvari ne smeju napustati radionicu, niti smeju u bilo kom trenutku odvajati od kaveza. Tokom ovog zadatka postoji jedna olakšica ,ali i otežavajuća okolnost - pisalo je između ostalog u pismu.

Veliki šef je očigledno želeo da zadrugare još drži u neizvesnosti, pa  je za njih ostala zagonetka šta su to olakšavajuće i otežavajuće okolnosti u sklopu ovog zadatka.

Foto: Printscreen Youtube

Ovonedeljni vođa Vladan Vojnović Vojke je za omiljenu osobu izabrao svoju devojku Saru Reljić koja se ponadala da će po prvi put imati priliku da uživa u komforu hotela "Zadruga" ovo obaveštenje je jako razočaralo.

Ljudi, dal je moguće, jednom dobijem priliku da spavam u Hotelu i sad ovo - bila je besna Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KIJA TUŽNA: Sada bi slavila PET GODINA VEZE sa Slobom, a evo šta joj nedostaje! (VIDEO)

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'