AKTUELNO

Ova desetogodišnjakinja ne krije da u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju želi da stigne do samog kraja.

Najgledanije muzičko takmičenje za sve talentovane klince i klinceze su definitivno "Pinkove zvezdice". Za Mašu Tanasković iz Beograda koja se prvi put našla na ovoj sceni ovo predstavlja veliki izazov, pa pored iskustva koje želi da stekne, evo šta su njena očekivanja.

Prijavila sam se da bih se družila sa drugarima i da bih imala neko novo iskustvo, kako izgleda scena, publika, kako je pevati pred žirijem - rekla je na samom početku Maša.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Maša je svesna da uz zalaganje i trud i jedan udeo sreće, može da dosegne do onoga čemu stremi, pa nije krila da se nada plasmanu u superfinale. Sa njom vežba nastavnica Lejla Hot koja je jednim delom i zaslužna za njen dosadašnji uspeh, koju je ovom prilikom pozdravila.

Ako se budem trudila dovoljno, možda dođem i do superfinala, ali ne znamo još, i dalje je rano - objašnjava Maša.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Sa svojih deset godina iz kruga u krug oduševljava petočlani žiri kako svojim glasom, a tako i performansima tokom nastupa.Ova devojčica je dobila mnogo pohvala na račun svog pevanja i ponašanja na sceni, sugestije svih njih usvaja i trudi se da ih realizuje u cilju poboljšanja svog nastupa.

Svi su dobri na svoj način, niko nije strog mnogo, svi su dobri. Kada sam pevala pesmu od Sare Jo 'Nemam vremena za to', Sergej je posle moje pesme počeo da repuje i onda je kroz pesmu govorio komentar, kako je sve super. On je želeo da ja dobijem pet, a u stvari sam dobila četiri - kaže ova destogodišnjakinja.

Pored odličnih vokalnih sposobnosti, Maša ima i još jedno interesovanje koje je usko povezano sa njenom profesijom, a to je da svira klavir, a pored toga u slobodno vreme voli da se sportu i igra tenis.

Pored nje, na sceni će se pojaviti još osam mališana koji će pokazati svoj talenat, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras posle 21:30h samo na TV Pink!

D. B.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Maša Tanasković

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'