AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Elite", Ivan Marinković, tokom današnje Debate, izneo je detalje iz odnosa sa bivšom suprugom, inače pevačicom, Gocom Tržan, koji su u najmanju ruku, šokirali javnost.

Naime, Ivan je otkrio u par navrata da je za njegove narušene odnose sa ćekom Lenom i bivšom suprugom Gocom Tržan, kriva zapravo njegova tadašnja veza sa Miljanom Kulić i to što sa njom, zapravo, ima dete. U više navrata je ponovio da je stekao utisak, kako kaže, da je ceo taj odnos sa Gocu i Lenu blam, te smo odmah stupili u kontakt sa Miljaninom majkom, Marijom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, ona je otkrila da je situacija totalno obrnuta, tj. da je to što on ima decu sa Miljanom i Gocom, zapravo najveći blam.

Pokazalo se drugačije, ispalo je da je on najveći blam! Da sam sigurna da su one to izgovorile, to dete Lena i majka Goca, ja bih mnogo što šta rekla i o njima, ali pošto nisam sigurna i onako zdravorazumno kada gledam na situaciju, smatram da normalno dete i normalna žena tako nešto ne bi izgovorile, onda nemam potrebu da pljujem njih. On je najveći blam što postoji, što hoda i što diše vazduh. Predstavljalo bi blam sa kojom god da je napravio dete, Miljana je Ajnaštajn za Ivana, jer Miljana šta je stekla i od koliko godina je počela da radi, apsolutno je samostalna, ne mogu da joj budu ono crno ispod noktiju, on pogotovo, on je kockar i neradnik...Željko puni sada šest godina, pa je vrlo sramno sa njene strane, moje dete je zlatno, ali ništa mu ne fali i da sutra zna da ta sestra nije htela da vidi. Ja sam ga oduvek gledala kao jedinca - rekla je Kulićka.

Foto: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ; TV PINK PRINTSCREEN

Takođe smo je upitali kako gleda na svađu Ivana i Žane Omnie, u kojoj je Marinković istakao da je Žana nikakva majka, te i da je na televiziji imala odnose sa klincem, misleći na odnos nje i Marka Markovića iz "Zadruge 6".

- Nije se drndala, znali bi mi svi, a da li zna da kuva ili joj neko kuva, ako ima neko drugi da joj skuva, što bi se ona petljala s tim?! I ja da imam nekoga tako, ja bih prepustila drugom. Ova njegova stoperka ne zna da skuva jaje, sve naručuje. Ja kada sam bila sa Željkom, uzeo je 10 ćevapa za nas četvoro, jedan i po paradajz i dva bela mesa. Ja sam mislila neki ručak skuvao, kad ono...Slepci, stan im je u vlagi, nemaju vrata, ormari oni stari šifonjeri, izgrebano. Ova nema gde da čuva stvari, ima vešaljku u spavaćoj sobi. Meni su kuvali kafu u šerpi! A znaš koji je razlog što nemaju džezvu?! Kaže da oni spremaju nes kafu. On je toliko blamantan čovek, on ne treba da zine. Takav je klošar, da većeg nisam videla u životu - rekla je Marija, a onda je dodala:

Foto: Pink.rs

Otišao da odvede Željka na bazen, on mi kaže: "Otvori frižider i uzmi da jedeš šta hoćeš", ja uzela da otvorim frižider, nisam bila gladna, ali da vidim, kad ono: jedna pašteta u crevu, čaša jogurta, zdenka...Žana je celo leto s detetom, vodi dete na more, u Crnoj Gori je po mesec i po dana s detetom, njeno dete pored nje uživa. Sigurno je dete ostavila u sigurnim rukama da ona može da zaradi...Mene je napadao da ne znam pasulj. Kada smo posle bili zbog Željka u dobrim odnosima, sve što skuvam, ja mu sipam i odnesem, kaže: "Nisam bolji jeo". On sve žene napada da ne znaju da kuvaju, jer ova s kojom živi ne zna da mu skuva jaja. Rekao je da će Željka da vodi na more i ovoj da kupi auto, nit je Željka odveo na more, niti je ovoj kupio auto. Željko je sušta suprotnost od njega...Nemamo želju da Željko upozna sestru, jer je Goca starija od mene šest meseci, a dete 11 godina od Željka, pošto se nikada nisu javile, niti nam trebaju, niti će nam trebati - zaključila je Marija Kulić za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Autor: N. Žugić