AKTUELNO

Takvu stvar nije mogla da ne primeti.

Mina Vrbaški nema često običaj da ogovara svoje cimere, ali ovaj ljubavni par joj je baš zapao za oko. Ona im je zamerila preveliku bliskost i to što se ni na trenutak ne odvajaju.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Naime, Mina je ležala u krevetu sa Marijom Anom Smiljanić i pričale su o Anđelu Rankoviću I Teodori Džehverović, koji su u ljubavnoj vezi.

Anđelo i Teodora zajedno idu i u wc-u. Kad ona ide da pi*ki, on ide sa njom. Bože sačuvaj - prokomentarisala je Mina nakon što su Anđelo i Teodora napustili spavaću sobu.

Marija Ana joj je odgovorila da je to zato što se "vole" ali Mina i dalje nije imala pozitivno mišljenje o takvom ponašanju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE MINA PEVALA ŠAKOVU PESMU, ĐEKSON PEVAČU PORUČIO OVO, a onda je ona poslala poruku Anđeli Veštici! (VIDEO)

Vrbaški je već nekolio puta savetovala i svoju drugaricu Lunu Đogani da bi trebalo malo da se razdvoji od svog dečka Slobodana Radanovića i da ne budu toliko orjentisani jedno na drugo, što samo dokazuje da Mina ima takav stav inače o ljubavnim parovima.

Kako je izgledao ovaj kratak razgovor između Mine i Marija Ane pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Marija Ana Smiljanić

#Mina Vrbaški

#Teodora Džehverović

'