AKTUELNO

Istina isplivala na videlo.

Najpoznatija trudnica u Srbiji, Miljana Kulić otkrila je Drvetu mudrosti koji zadrugar joj se sviđa. Iako se danima nagađalo da je Nišlijka zaljubljena u Slobu Radanovića, prethodne noći ona je iznela pravu istinu.

Foto: TvPink Printscreen

Da! Šuška se da sam zaljubljena u Slobu. Naravno da sam se šalila, ja sam jednom rekla da bih jela istu bananu jedino sa Slobom i sa Anđelom jer mislim da su čisti i uredni. On se meni ne sviđa, fizički, ne sviđa mi se to što je uradio. Nikad ne bih pristala da nekome budem druga ili treća. I nikada ne bih bila sa pevačem. Kunem ti se životom, nisam zaljubljena ni u Slobu ni u koga. U početku mi se sviđao Marko Miljković, i fizički i psihički. Kada bih bila sa nekim, bila bih sa njima ali ja sam sada u drugom stanju i to mi ne treba. On je mene jednom pitao da li bih bila sa njim jer mu ličim na Enu Popov, ja sam mu rekla da ne bih, nakon čega je on potpuno preokrenuo priču - rekla je Miljana u rajskom vrtu.

Nakon toga, Kulićeva je prokomentarisala i nove zadrugare ali i intimne odnose koje je Maca Diskrecija imala sa Radosavom Stefanovićem Žutim.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI SI NAŠ HEROJ, PRAVI BORAC, GLAVU GORE: Uplakana Nadežda RAZGOVARALA SA RODITELJIMA! (VIDEO)

Mlađa je šaljivdžija, ali nisam provodila mnogo vremena sa njim. Žuti mi je jako zanimljiv, danas me je nasmejao do suza. Samo je malo pogubljen ali se nadam da će se snaći. Iskoristio je priliku sa Macom. Bilo je se*sa između Mace i Žutog sinoć u kupatilu, prva sam saznala za to i videla svojim očima. Mislim da Maca ne radi to u inat Bori. Ona je bila sa njim (sa Borom) jer nije imala nikakvu priču ovde, pa je morala nešto da napravi. Što se Žutog tiče, to joj je kao dobar dan, da ima se*s sa njim, posle dva sata. Meni je žao što je krenula tim putem. Ona je navikla da ima raznorazne partnere, a da ne zna ni da li imaju hiv, hepatitis c ili neku drugu bolest. Ona je ljubomorna na mene zbog Bora, jer sam bliska sa njim - ispričala je Miljana Drvetu mudrosti.

Celo Miljanino izlaganje u Rajskom vrtu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

'