AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno što su se njegovi roditelji tako poneli.

Prethodni dani u Beloj kući bili su posebni za pojedine ukućanke, Lunu Đogani, Sašku Karan i Minu Vrbaški. Naime, njihove porodice su im slale čestitke i poklone. A ono  što je bilo interesantno jeste da su i roditelji Slobe Radanovića oslali čestitku i tortu povodom Luninom rođendana.

Jedno od pitanja novinara upućeno Slobi je bilo kakvo on mišljenje ima prema tome zbog toga što je sve to morala da sluša i gleda njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je Luna dobila, to je i zaslužila. Prošlost ostavljam iza sebe, sadašnjost i budućnost gledam. Kija je dobijala poruke telefono, ili usmeno, viđala ih je svaki dan, uvek je dobijala čestitku, sada je drugačija situacija. Meni je bilo puno srce što su oni njoj čestitali rođendan i što su prepoznali da je ona ono pravo i poslali tu tortu. Ona nije dozvoljavala da imaju takav odnos prema njoj, iako su oni možda to želeli - objasnio je Sloba.
Meni nije bilo svejedno, pokušala sam to da sakrijem. Nisam želela ni Luni da kvarim rođendan. Ipak sam ja tu njegova žena, pa moram to da slušam. možda je to moglo na drugi način da se odradi. Bilo je kao da sam ja tu ker. Nikad njegovi roditelji nije bilo da mi nisu čestitali. Nije to problem, ali opet taj gest ovde, ne mogu da krivim taj način. Nisam to zaslužila, i nije lepo to što je njegova majka rekla da se razvodim - rekla je Kija sa suzama u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NIKO NIJE ŽELEO DA SE POZDRAVI SA NJIM! Ovako su reagovali ukućani na ulazak novog zadrugara, a evo sa kim se odmah zbližio! (VIDEO)

Zbog ovoga Sloba i Luna su ušli u raspravu, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'