AKTUELNO

Ispričala je šta joj je na duši.

Nakon što je potpuno iskreno popričala sa drugaricom Sanjom Stanković i izgladila nesuglasice zbog kojih su se udaljile proteklih dana, talentovana pevačica Andrijana Radonjić otvorila je dušu i svojoj prijateljici priznala da je u "Zadruzi" okružena devojkama koje će, prema njenom mišljenju, ostvariti veće i značajnije uspehe na polju muzike od nje same.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam svesna da ovde ima mnogo devojaka koje će uspeti u ovom poslu više od mene. Ja sam upisala srednju medicinsku školu samo da bih dokazala ljudima da mogu. Htela sam da im dokažem da mogu da upišem školu koju hoću, da upišem fakultet, upadnem na budžet... - pričala je Andrijana dok ju je Sanja nemo slušala.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znaš koliko bih ja volela da uspem u ovom poslu, ali se sve manje pronalazim u tome. Ja mogu da budem i te kako bezobrazna i da se uklopim u taj svet, ali ne želim - žalila se Andrijana koja je, kao primer, navela cimerku Sašku Karan, sa kojom se ovih dana neprestano svađa u "Zadruzi".

- Baš zbog takvih treba da im pokažeš da možeš. Kao što si upisala fakultet i sve ostalo - ohrabrivala ju je i bodrila Sanja koja je, čini se, u tome uspela, budući da je Andrijana ostavila šansu da stisne zube i svoje planove, želje i ambicije istera do kraja.

Foto: TvPink Printscreen

Možda ću u nekom trenutku dati sve od sebe iz inata da bih pokazala takvim ološima da mogu da uspem u ovome, a da ne širim noge i ne budem takva. Imam želudac za mnoge stvari, ali jednostavno ne volim da radim stvari u kojima se ne osećam lepo - iskrena je bila pevačica.

D. T.

#Andrijana Radonjić

#Sanja Stanković

'