AKTUELNO

Raskinuli su, pomirili se, pa se opet posvađali.

Vladan Vojnović Vojke i Sara Reljić započeli su romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi, ali je ona na samom početku prekinuta jer je reper izbačen odlukom gledalaca. Međutim, kada su videli koliko ona pati za njim, upravo oni koji su ga izbacili odlučili su da se on vrati i da njihova romansa krene onako kako treba.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje se nisu odvajali jedno od drugog, a pre nekoliko dana svi su bili iznenađeni kada su saznali da su njih dvoje raskinuli. Vojke je objasnio da nije bio ni svestan toga da je među njima sve završeno, a Sara je rekla da je trebalo da dođe kod nje i da pričaju ako mu nešto nije jasno, što on nije učinio. Kako su svi zadrugari bili iznenađeni, tako su i Vojketovi prijatelji bili šokirani što se raskid desio.

Mislim da to nije ništa ozbiljno. Možda je to bio njihov pokušaj da izađu napolje, vidi se da im više nije dobro i da nisu svoji. Mislim da je ta ljubav jaka i da će opstati i posle rijalitija, ovo su samo sitnice. Sve je pod kontrolom - rekao je Palke Đans, bivši zadrugar i Vojketov drug i kolega, koji je dodao da nije iznenađen što Vojke nije shvatio da su Sara i on raskinuli - "To je on" - zaključio je Palke.

Foto: TvPink Printscreen

Meni ništa nije jasno kod tog raskida, pogotovo posle te Vojketove izjave. Ja sam mislio da su se oni dogovorili da o'lade da bi Vojke mogao da izađe jer vidi se da mu nije baš tamo najlepše, ali očigledno ja grešim. Možda su se oni nešto podžapali, ali to je ljubav, mladi su, to se dešava. Ja se sa svojom ženom svađam po deset puta na dan, pa ne mogu da zaspim bez nje. Mlado, ludo sve, ta kuća čini svoje, nek' im je sa srećom, mi ih čekamo. Mislim da to ništa nije strašno, mislim da će njima biti mnogo zdravija veza kad izađu i videćemo šta će biti kad dođu kući - rekao je Damijan Oklopdžić, Vojketov prijatelj.

Vojke i Sara su u međuvremenu odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, a da li će uspeti da reše sve probleme, videćemo.

PROČITAJTE JOŠ: TEŠKE REČI NA SARIN RAČUN: Nije ni čudo što te je Vojke otkačio, STIDI SE! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Andrej Saljnikov | Young Palk

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'