AKTUELNO

Niko nije očekivao da je muškarac na sceni kada su čuli melodiju Cecine pesme.

Nikola Nikolić ima 42 godine i dolazi iz Užica. On je stručni žiri ''Pinkovih zvezda'' iznenadio kada je zapevao Cecinu pesmu ''Isuse''.

Zorica, Dragana i Dara dale su takmičaru glas. One su bile oduševljene energijom koju je on doneo na Pinkovoj sceni. Iz publike, Nikolu je bodrio Pavle Dejanić, Pinkova zvezda koju publika pamti po sličnim nastupima.

Foto: YouTube screenshot

- Ovo je šou, stvarno! Pevaš Cecinu pesmu u rok fazonu. Nastup ti je ekstra i vidi se da te publika obožava - oduševljena je bila Dara.

- Interesantno jako. Tvoj glas mi ne ide uz narodnu muziku, tako mi deluješ. Zanime ma kakav je izbor druge pesme. Obrati pažnju na visoke tonove, bilo je malo fašića - rekla je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Naštimuj se u drugoj pesmi. Mislim da te adrenalin poneo, nisi ti amater, ti si profesionalac - pohvalila je takmičara Zorica Brunclik.

Druga numera za koju se Nikola odlučio bila je ''Đelem, đelem''. Šaban i Aleksandra su dali svoj glas takmičaru i on je prošao u drugi krug.

- Koliko ima dobrih toliko ima i loših strana. Previše si široko otišao u sve. Imaš osećaj kako graditi dinamički pesmu i to mi se dopalo, ali i boja glasa - rekla je Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Ja mislim da si ti sve što si mogao da naučiš, naučio. Ti si pečeni pevač i pečena ličnost za sebe - kazala je Zorica.

- Volim da čujem osobu koja jako dobro otpeva pesmu Šabana Barjamovića. Meni to pokazuje široku lepezu muzičkog talenata - dodala je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam oduševljena, pevaš svaka ti čast - kratka je bila Dara.

Autor: B. Radonić

#Pavle Dejanić

#Pinkove zvezde

'