AKTUELNO

Nadežda tešila Lunu, ona nije mogla da prestane da jeca.

S obzirom na to da je prethodne noći Luna Đogani spavala sama u izolaciji zbog toga što joj je Sloba Radanović tražio ljubavnu pauzu kako bi presabrao svoje misli, ona se ovog jutra osećala potpuno skrhano, a prva je Nadežda Biljić došla da je uteši.

Veruj mi, najbitnija je porodica, a ti to imaš sve. Nemoj da brineš. Misli o sebi i svojoj porodici. Uživaj, život je jedan. Osetila sam kako je voleti i biti voljen. Ustani, isplači se i istresi sve iz sebe. Moraš da budeš jaka - tešila je Nadežda Lunu dok je ležala u krevetu.

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva nije prestajala da je hrabri i teši objađnjavajući joj da je sve to što je proživela sa Slobom bila prava ljubav i da će je učinjene greške načiniti samo jačom. Luna je zajecala, a Nadežda je nastavila sa savetovanjem.

Sve je to period zaljubljivanja. Ja sad krećem od nule. Ništa nije isto, čak ni odnos prema porodici. Ti si sebi najbitinija. Neka si se zaljubila, ti nisi uradila ništa. Ti si bila ta stavka da oni shvate da se vole, a tebi da shvatiš da ti to u životu ne treba. Ali nije strašno. Sve greške su samo tvoje i svaka greška tebe čini jačom i boljom. Ni za šta nema stida i srama. Teško je, znam da je teško, trebaće ti par dana da se isplačeš - savetovala je Nadežda Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DA SRCE PREPUKNE! Sloba sa SUZAMA U OČIMA IZJAVIO SAUČEŠĆE Kijinoj porodici, pa pozvao sve da dođu na sahranu! (VIDEO)

Snimak kako Nadežda teši Lunu pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'