AKTUELNO

Gušila se u suzama!

Đurđevdansko jutro u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" počelo je sa suzama. Naime, ukućani su dan počeli uz pesmu "Đurđevdan" a zatim i uz zvuke trube. Dok su ostali stanari uživali u muzici, Zorica Marković se rasplakala, a ona je čak u naletu svojih emocija i uspomena prevrnula sto na kome se nalazio veš njenih cimera.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Đurđevdan je krsna slava ove stanarke, kao i Bore Santante. Kada je Zorica čula trubače setila se kako se odlično provodila u Guči na saboru, ali i rodnog zavičaja. Markovićeva je u jednom trenutku iz spavaće sobe otišla u dvorište, gde je lila suze.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Jao! Bože! Vidim brate Guču, vidim sve! Vidim puca Šumadija, puca Srbija! Vidim sve! Uh j*bote! Jao majko! Bože kuću sam ima dala jednu (trubačima) u Guči! Ovim ludacima koliko sam im para dala! Jao živote! Ja u Guči sve lomim! Gde god dođem, ne može niko da me zaustavi, sve gori! - pričala je Zorica.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je video da plače, Bora Santana prišao je Zorici kako bi je oraspoložio, a tom prilikom oni su čestitali slavu kako sebi, tako i svima koji danas slave. Zanimljivo je i da je u trenutku dok je Zorica plakala, padala veštačka kiša. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Zorica Marković

'