AKTUELNO

Mini se vratila osećanja posle boravka sa Đeksonom u izolaciji.

Iako je na Zadrugoviziji 3 Duško Radonjić dao blagoslov Nemanji Đeriću Đeksonu i njegovoj ćerki Andrijani Radonjić i na taj način potvrdio da konačno odobrava vezu između njih dvoje, on je ponovo u toku noći dozvolio svojoj bivšoj devojci Mini Vrbaški da mu se približi.

Naime, ona je priznala da joj je u toku noći Đekson dozvolio da ga zagrli u krevetu, što je u njoj probudilo veliku nadu da će oni ponovo biti zajedno. Ona je to ispričala Mariji Ani Smiljanić, koja je ostala u čudu jer zna da su on i Andrijana zvanično u vezi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vratilo mi se sve što mi se sa njim desilo u izolaciji. Pitala sam ga da li bi se ljutio kad bih legla da ga zagrlim. Ko zna kad ćemo opet biti zajedno. Rekao mi je da legnem za pola sata, ali ne znam da li se to čulo. Ja sam otišla u WC i vratila sam se, poljubila sam ga u leđa, mazili smo se - ispričala je Mina.
A šta, njih dvoje su opet zajedno? - pitala je Marija Ana.
Nadam se do četvrtka, kad puste klip, videće kako smo se mazili. Ona preko svega neće da mu pređe - izjavila je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre samog razgovora sa Marijom Anom moglo se videti kako Mina zaljubljeno gleda u Đeksona dok spava, a da li je zaista istina ovo što je ukućanka ispričala i kako će Radonjići odregovati kad za ovo čuju preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'