AKTUELNO

Sloba ništa nije mogao da joj objasni.

U poslednjih nekoliko dana Sloba Radanović pokušava da se skloni od svih, a njegovo ponašanje svi zadrugari tumače na različite načine. Iako je mislio da će ga njegova devojka Luna Đogani razumeti u kakvoj se situaciji nalazi i da mu nimalo nije lako, ona je u toku noći nekoliko puta pokušavala da mu prigovori zbog ignorisanja.

Ne mogu da razumem da posle osam meseci može ovako nešto da se desi. Lakše bi mi bilo da je sve bila igra - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Je l može da ti uđe u glavu kad ti nešto govorim? Ti si ovde dama, nisi debil koji će da pravi s*anja. Neću da ti dozvolim da praviš gluposti...ja sam sebe ne prepoznajem, sad bih sebi glavu otkinuo. Ja imam problem u glavi, nije do tebe! Ja imam sam sa sobom problem, vidš da se sklanjam po ćoškovima! Shvati jednom kako treba da shvatiš kao odrasla osoba! Ja ti sve kažem iz najbolje namere, ne zato što te mrzim. Sve mi je džabe, poludeo sam - bio je besan Sloba.

Luna je opet pokušala da mu objasni da joj najteže pada to što on nju ne gleda kao pre.

Shvataš li da ne mogu da izdržim? Sam sebe ne mogu da gledam očima! Iz kože bih izašao da mogu! - nastavio je Slobodan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zašto mi se ne obraćaš? Pevao si pesmu, znaš da će da me boli. Slomio si mi srce! Ništa mi nisi uradio? Ja sam onda luda. Šta si radio sa mnom osam meseci? Nema više Slobe da bude tu za mene! - pitala ga je Luna.
Idi spavaj, molim te! Ništa ti nisam uradio! Ti samo vidiš ono što tebi odgovara. A, šta misliš? Da to više neću raditi? - uzvratio je pitanjem Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nećeš, ne možeš da kažeš, ne može da izađe to iz tebe, zataškali su ti mozak! - rekla je Luna.

Ova rasprava potrajala je dugo, a Sloba je u besu napustio ovaj razgovor. Detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'