AKTUELNO

Mnogo ju je pogodio njen komentar.

Teodora Džehverović prethodne noći zaratila je sa Miljanom Kulić, sa kojom je do tada bila nerazdvojna. Jedan komentar popularne trudnice pevačicu je strašno razočarao.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Naime, Kulićevoj nije bilo dobro, pa se Veliki šef, kao i svakog puta, potrudio da ona blagovremeno dobije neophodnu medicinsku pomoć. Uz Miljanu su u tom trenutku bili i Teodora sa svojom mamom i dečkom, Gocom Džehverović i Anđelom Rankovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Miljani nije odgovarao način na koji je pevačica pokušala da je smiri, pa joj je to zamerila.

Po povratku od lekara, Kulićeva je rekla Teodori kako ju je narod optužio jer se navodno smejala njenoj nesreći. Iako je Džehverovićeva pokušavala da joj objasni da joj je cilj bio da ublaži Miljaninu paniku i stres, trudnica joj je ovo ipak veoma zamerila.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Da li ideš kod lekara ili da čuješ šta ljudi pričaju - pitala se Teodora dok je svom dečku prepričavala neprijatnost koju je doživela.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je išla napolje pa pitala, od čoveka do čoveka - pokušao je Anđelo da smiri situaciju.

Ipak, Džehverovićevoj nije bilo lakše i mnogo ju je pogodio ovaj Miljanin komentar s obzirom na to da je, kako kaže, imala najbolje moguće namere.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UHVAĆEN U LAŽI! Kija i Luna SKOČILE na Slobu i zahtevale istinu, on POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! (VIDEO)

Podsetimo, Teodora je u mnogo situacija kada je Miljani bilo loše bila uz nju i nikada se nije odvajala od trudnice u teškim trenucima.

Šta je Džehverovićeva rekla na celu situaciju pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

'