AKTUELNO

Ovo je definitivno kraj njihovog odnosa?

Noćas se za vreme Igre istine Slobodan Radanović izabrao svoju devojku Lunu Đogani kao osobu sa kojom bi voleo da nastavi život i van "Zadruge". Zatim je Kristina Kockar pričala o razvodu, a tom prilikom istakla je kako nikada nije izjavila da želi da se razvede i da njeno srce i dalje voli Slobu.

Foto: RTV Pink

Tom prilikom Kija je dodala i da će joj razvod biti najteži dan u životu, kao i da joj majka ne zamera što je prizanal Slobi da ga voli. U nastavku je došlo i do svađe između Lepog Miće i Lune Đogani.

Foto: RTV Pink

Od sada si za mene ljubavnica, švalerka Slobodana Radanovića, pošto si kvarna kao šupalj zub. Da, ti si se j*bala sa njim, a ne ja! Pravdaj se mami i tati, a ne meni! Ja sam rekao za stolom da ti pušiš k*rac? Lažeš kao pas! - vikao je Mića na Lunu.

Foto: RTV Pink

Posle kratke svađe sa Mićom, Luna je sela, a zatim je prebacila svom dečku i poželela mu sve najbolje u odnosu sa suprugom Kristinu Kockar kojoj je upravo zbog nje okrenuo leđa pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Neka ti je sa srećom! Ja da se više ponižavam neću, da mene ljudi nazivaju ovde ljubavnicom, k*rvom, švalerkom... Neću! - prebacila je Luna Slobi.

Foto: RTV Pink

U donjem video-prilogu možete pogledati kako je izgledala ova situacija. Posle sastanka upravo zbog ove teme, došlo je do svađe između Slobe i Lune, a tom prilikom pevač je vikao na devojku.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'