AKTUELNO

Kija i Sloba su pobedili na "Zadrugoviziji 3" sa ovim nastupom!

Svaka održana "Zadrugovizija" oborila je sve rekorde gledanosti, ali i odlično zabavila kako gledaoce, tako i ukućane koji su često govorili kako bi voleli da vide svoje nastupe. Želja im se konačno ostvarila danas, ali su oni morali da ostanu imuni.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Naime, u okviru zadatka "Neobične pojave" danas je nakon ulaska pevačice Milice Pavlović sa novinarom ekipe emisije "Premijera" Nemanjom Vujičićem i baka Kate koja je u Belu kuću ušla sa novinama u rukama, Veliki šef je zadrugarima pustio nastupe sa poslednje treće održane "Zadrugovizije".

Foto: RTV Pink

Ukućani su tako imali priliku da vide pobednički nastup Slobodana Radanovića i njegove supruge Kristine Kockar, kao i tačku koju su izvele Miljana Kulić i Andrijana Radonjić.

Dok se emitovao Slobin i Kijin nastup, Luna Đogani ručala je zajedno sa svojim dečkom, a u nekoliko navrata se nasmešila u toku pesme "Lažov notorni". Radanović i Kockareva totalno su ignorisali svoj nastup.

Foto: RTV Pink

Posle nekoliko minuta Veliki šef je pustio i nastup Andrijane Radonjić i Miljane Kulić. One su na "Zadrugoviziji 3" pevale pesmu "Drugarice". Miljana je u trenutku kada je svirala njena pesma sedela sa Banetom Čolakom i Nemanjom Đerićem Đeksonom, Andrijaninim dečkom, ispred Bele kuće.

Foto: RTV Pink

Pada kiša! Evo pušancija, ako hoćete da pušite, izvolite! - govorila je Miljana u trenutku kada je emitovan njen nastup sa Andrijanom.

U donjim video-prilozima možete pogledati kako je sve izgledalo.

S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'