AKTUELNO

Pevač izneo svoje mišljenje.

Velika fama se tokom prethodne noći podigla tokom pitanja novinara zbog ljubavnog trougla Kristine Kockar, Lune Đogani i Slobodana Radanovića. Naime, stanari Bele kuće su osudili pevačevo ponašanje zbog toga što "sedi na dve stolice" i ne može da se odluči da li da se vrati devojci ili supruzi.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su bez pardona prokomentarisali šta misle o ovoj trojci. Lepi Mića od samog ulaska Kockareve, tvrdi da podržava instituciju braka i smatra da je pevačev potez totalno pogrešan.

Odlično znam priču Lune, Kije i Slobe, postalo mi je toliko smešno. Slobodan Radanović i Kristina Kockar se nikada neće razvesti. Oni se vole na jedan ludački način. To je ljubav iz male varoši, istinska ljubav, koje su najjače ljubavi. On ima osećanja prema Luni, to ništa nije sporno, voli i njega Luna, ali to nije ljubav, to je strast. On ima strah od Lune, za to što ima sa Kijom. On Kiji može da kaže šta hoće, on Luni bira reč šta će da joj kaže, i bira da je ne uvredi - bio je besan Lepi Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Mića je takođe u nekoliko navrata posavetovao Radanovića da bi najbolji potez bio da se vrati Kockarevoj, jer će tako oboje imaju blistavu budućnost. Sve ovo je Đoganijeva slušala potišteno.

Pročitajte još: NE LIČI NA SEBE! Luna KOMENTARISALA Anastasiju, a onda se pravdala zbog onoga što je rekla! (VIDEO)

Pored Miroslava, Miljana Kulić i Milan Milošević su se uključili u ovu konverzaciju, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'