AKTUELNO

Ne vidi da mu je teško, pa želi da ga razbesni!

Nakon što je Slobodan Radanović podelio budžet za ovu nedelju, većina zadrugara je rešila da raspremi svoj kutak spavaće sobe i opere prljavi veš. S obzirom na to da se Marko Miljković požalio da ima pozamašnu gomilu garederobe da opere, Miljana Kulić mu je predložila da mu oko toga pomogne Luna Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je nakon toga ponudila sama Miljkoviću pomoć, ali i rekla nešto što je Slobu izvelo iz takta. Iako su njih dvoje u korektnim odnosima, Đoganijeva je samo jednom rečenicom pokvarila sve.

Marko, evo ja ću ti oprati veš - rekla je Luna i u jednom trenutku se obratila Slobi rekavši mu: Njemu će žena da pere!
Šta kažeš? Šta pričaš ti? - rekao je zabezeknuto Sloba.
Zar ja ne mogu da se našalim? - Rekla je Luna, a Sloba sav razjaren izleteo iz Bele kuće.

Foto: Printscreen Youtube

Radanović je bio veoma iznerviran zbog blogerkinih reči, pa je izleteo iz spavaće sobe, bacio peškir koji je držao u rukama i u besu rekao "Kretenčino". Pevač se zaustavio u kuhinji gde je na šporetu ostavio veš da se prokuva i tada za svoj groš komentarisao "Sam ja perem veš, i u braku sam prao".

Očigledno je da Radanoviću nisu prijale Lunine reči i da nije očekivao provokaciju sa njene strane. Da li će ove reči uticati na pevačevu večerašnju odluku kada bude birao omiljenu osobu ostaje da saznamo.

Pročitajte još: UHVAĆEN U LAŽI! Sloba negirao da se POLJUBIO sa Kijom, a OVAJ SNIMAK SVE GOVORI! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'