AKTUELNO

Uspeli su da izglade odnose i prevaziđu nesuglasice.

Miljana Kulić i Marko Miljković bili su najbolji prijatelji u Beloj kući, čak se spekulisalo i da je trudnica zaljubljena u njega, a onda su naprasno njihovi odnosi zahladneli.

Ipak, danas se na sastanku moglo primetiti da su njih dvoje uspeli da prevaziđu nesuglasice. Miljana se nije odvajala od Marka i neprestano ga je mazila i češkala po kosi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon sastanka, njih dvoje su se osamili u dvorištu i porazgovarali, a tada je postalo jasno da su odlučili da zakopaju ratne sekire.

Ti si osećajan samo za sebe. Neko se tuče pored tebe, ti izađeš na cigaru. Ne pokazuješ emocije - kritikovala ga je Miljana.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pa šta treba da radim, da se pobijem? Neka rade šta god hoće, ne znam da li si fejk. Kad je neko moj u pitanju, onda razdvajam. Sklonio sam Mininu ruku sa tvoje kose kad te je čupala. Poštujem što si se pokajala i izvinila, ali se više nećemo previše zbližavati - rekao je Marko.

Ipak, Kulićeva je zamerila svom cimeru što se i on njoj nije glasno i jasno izvinio, ali je on to demantovao.

Ti se nisi ni pokajao ni izvinio što si mi rekao "spodobo" - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna prebacivala Slobi da ne sme da ZAVRŠI SA KIJOM, on poludeo: HOĆEŠ SUTRA DA SE RAZVEDEM?! (VIDEO)

Izvinio sam se još sinoć - ispravio ju je Miljković.

Da li će ovoga puta oni uspeti da održe prijateljske odnose, ostaje nam da vidimo. A kako je izgledao ovaj interesantan razgovor pogledajte u narednom snimku.

R. L.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'