AKTUELNO

Ranije je priznao da je ljubomoran na njega!

Slobodan Radanović i Luna Đogani ponovo su naišli na probleme u svom odnosu. Tokom prošle noći kada je bila organuzovana poslenja žurka u "Zadruzi" ove sezone, pevač se odjednom osamio.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Drvetu mudrosti je rekao da je to zbog nekoliko zadrugara, jer nije zadovoljan kako se ponašaju prema njemu, kao i zbog Lune Đogani sa kojoj je započeo vezu pred kamerama "Zadruge", bez obzira na to što je oženjen.

Foto: RTV Pink

Nakon što je izašao iz Rajskog vrta Sloba je se približio svojoj supruzi Kristini Kockar sa kojom je igrao vidno raspoložen u društvu nekoliko ukućana. Sve to gledala je Luna Đogani sa strane i komentarisala sa Markom Miljkovićem.

Ja sam tog dečka volela, on je izabrao svoju ženu, tako da... On to ne kapira da sam ja bolja, on je glup! Ja sam oboba koja voli muškarce koji mi prijaju, ti si meni stvarno kul. Prija mi tvoje društvo - govorila je Luna Marku.

Foto: RTV Pink

Sloba će da umre! - bio je komentar Marka Miljkovića koji se zabrinuo da Sloba možda neće biti ljubomorna što on sedi sa blogerkom.
Mi nismo u vezi, ja sam njemu objasnila da si ti meni drug! Živeli! - nastavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Dok je Luna pričala sa Markom o Slobi, Radanović je u jednom trenutku počeo razgovor sa Filipom Đukićem upravo o ovoj zadrugarki.

Mene ne zanima ona od večeras! Ko joj j*be mater - izjavio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Budi šmeker brate, samo iskuliraj. Budi šmeker. Niste se svađali, ništa? Budi šmeker, veruj mi. Nemoj da se nerviraš, da nešto... - pričao je Filip.

Podsetimo, Sloba je pre nekoliko nedelja izjavio kako je ljubomoran kada vidi Lunu u društvu drugih muškaraca i da je najviše ljubomoran upravo na Marka Miljkovića, a Lunino društvo protekle noći sa Markom mu je veoma zasmetalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'